Hvem er vi?

Foreningn Alayn arbejder under Al-Ayn Social Care Foundation (Irak); en uafhængig velgørenhedsorganisation, hvis primære formal er, at hjælpe de forældreløse børn i Irak og deres familier. Foreningen Alayn fungerer som et mellemled mellem de forældreløse børn i Irak og de der støtter dem her i Danmark.

På baggrund af de ødelæggende konsekvenser af terrorangrebene i landet, der startede siden 2003, er mange børn blevet efterladt forældreløse, og mange familier er blevet efterladt ødelagte og knuste.

Al-Ayn Social Care Foundation blev etableret i Irak i år 2006, for at støtte og sponsorere disse forældreløse, og stille omsorg, pleje og støtte til rådighed for dem. Alayn – Foreningen Alayn blev grundlagt i Danmark i år 2014 for at samarbejde med Al-Ayn-organisationen i Irak.

sistani

Al-Ayn Social Care Foundation blev etableret med vejledning fra Ayatollah Sayed Ali Al-Hussaini Al-Sistani (ha), som Al-Ayn har al sin støtte fra, idet hele organisationen hviler på Ayatollah Sayed Al-Sistani (ha).

Udover sponsorering af forældreløse børn, yder Al-Ayn hjælp til de fordrevne familier fra de udsatte områder i Irak (Afar, Hamdania, Kirkuk og Diyala).